De la vis la realitate!

Efectuam lucrari de constructii in baza proiectelor noastre sau a celor furnizare de clienti. Cu noi, drumul de la dorința de a avea o casă cu grădină și până la a vă muta efectiv în ea devine ușor și sigur! Având o experiență de peste 10 ani în construcții civile, comerciale și industriale, vă oferim consultanță și suport pentru a materializa visul dumneavoastră de a cumpara o casă.

Din dragoste pentru lucrul bine facut !!!

Case la cheie Popas Pacurari

Cea mai buna oferta de pe piata la case SINGLE.

La doar cateva minute de galagia orasului, propunem un proiect de 44 de case single la cel mai bun pret din zona.Casele sunt contruite de o parte si de cealalta a strazii Iris.
Avand 120 m utili si un total de 500m, poti spune ca vei dispune de propria ta oaza de liniste.
Bucataria are deschidere la terasa si la gradina din spate de 250 m, loc pe care il poti amenaja asa cum ti-ai dorit toata viata.
Casele sunt construite din caramida cu fundatie si stalpi din beton armat, avand o suprafata utila de 120 mp desfasurati astfel:
-parter: living, un dormitor, casa scarii, baie si bucatarie cu iesire pe terasa
-etaj: doua dormitoare mari, fiecare cu balcon, hol si baie
Participam la fazele determinante stabilite prin proiecte, orice lucrare este asigurata de un diriginte de santier, responsabili tehnici cu executia in domniul constructiilor.
Casa se preda la cheie,cu toate dotarile si finisajele incluse:
-centrala termica pe gaz
-gresie, faianta, parchet, usi
-tamplarie PVC cu geam termopan
-termosistem 10 cm
-bai echipate complet

Popas Pacurari

Case la cheie Str. Rubinului, Iasi (Vis-a-vis de Antibiotice)

Propunem un proiect de 6 case pe strada Rubinului.La doar 3 minute distanta de Antibiotice iti poti gasi linistea in acest mini – complex.